fbpx

Over La Luca Babyaccessoires

Hi, 

Mijn naam is Laura en mama van een zoontje genaamd Luca. Ik sta ondertussen al vier jaar voor de klas als docent Natuurkunde en woon samen met mijn partner Jurjen in Zaandijk.

Tijdens mijn zwangerschap ging ik een speenkoord maken voor Luca. Ik ben mijn gaan verdiepen in de regeltjes die hier allemaal bij horen en zo maakte ik zijn eerste speenkoord.

Na verloop van tijd vroeg mijn moeder of ik nog een speenkoord wilde maken. Een collega van haar was namelijk moeder geworden. Mijn moeder vond het leuk om een speenkoord cadeau te doen aan haar collega. Dus zodoende ging ik weer aan de slag. 

Het maken van speenkoorden beviel mij wel. In mei besloot ik eens gek te doen door een hoop kralen aan te schaffen. Ondertussen is dit binnen een half jaar (een heel klein beetje is wat ik mezelf vertel) uit de hand gelopen tot mijn eigen webshop La Luca.

Na maanden is La Luca veel meer dan een webshop voor speenkoorden. Het is uitgegroeid tot een webshop vol met de leukste baby accessoires. Het liefst handgemaakt of ontworpen door Nederlandse ondernemers. Ik hoop dat La Luca verder mag groeien en ik meer merken kan toevoegen aan de collectie.

Liefs,

Laura