fbpx

VAKANTIE!

Wij genieten even van een vakantie. Vanaf maandag 25 maart worden er weer bestellingen verzonden.

Gebruik de code ‘wintersport’ om 15% korting te krijgen op je bestelling.

Wilt u de bestelling (of een deel hiervan) hebben ingepakt voor een gelegenheid? Laat dit dan weten in uw winkelmandje. Dan doen wij ons best om hier rekening mee te houden.

Gratis verzending in NL vanaf €50 en in België/Duitsland vanaf €75.

Wilt u een product terugsturen? Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – indien in redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@la-luca.nl, graag onder vermelding van het ordernummer en de desbetreffende namen van de artikelen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Na deze melding heeft u als klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.